2024-05-05 19:04

Planurile lui Marcel Ciolacu în Ucraina. Ce asigurări va primi Zelenski

 |  15:38
Planurile lui Marcel Ciolacu în Ucraina. Ce asigurări va primi Zelenski

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat, marţi, la Constanţa, despre vizita pe care o va face în Ucraina, că vrea să îi asigure pe oficiali de acolo că, logistic, România se pregăteşte atât pe zona umanitară dar şi pe zona comercială, ca mărfurile din Ucraina să tranziteze România şi să meargă mai departe către statele civilizate.

Preşedintele PSD a anunţat că săptămâna viitoare va face o deplasare în Ucraina, unde va avea discuţii şi cu omologul său din Ucraina, cu preşedintele Zelenski şi cu premierul Ucrainei.

”Să îi asigurăm că, logistic, România se pregăteşte atât pe zona umanitară dar şi pe zona comercială, ca mărfurile din Ucraina să tranziteze România şi să meargă mai departe către statele civilizate, astfel încât activitatea economică să continue şi din Ucraina, prin România”, a mai spus Ciolacu, despre vizita din Ucraina. 

Marcel Ciolacu s-a referit şi la decizia Guvernului de a aloca o sumă importantă pentru investiţiile în Portul Constanţa. 

”Trebuie să ne fie foarte clar că, în urma războiului din Ucraina, s-a ridicat importanţa strategică şi comercială a portului Constanţa şi a Mării Negre. Este evident un efort pe care trebuie să îl facă foarte rapid statul român, prin minister şi conducerea portului”, a spus el. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-04-19



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE