2024-05-06 20:18

Partidul lui Ludovic Orban s-a LANSAT oficial. Care sunt valorile pe care le promovează

 |  17:12
Partidul lui Ludovic Orban s-a LANSAT oficial. Care sunt valorile pe care le promovează

La patru luni de la demisia din Partidului Național Liberal, Ludovic Orban și-a lansat oficial noul partid politic, alături de parlamentarii care au părăsit formațiunea liberală. ”Forța Dreptei” a dobândit personalitate juridică, sigla partidului este reprezentată de un copac cu rădăcini, trunchi și coroană, iar sloganul partidului "Prin Noi Înşine", face referire la valorile liberale pe care această formaţiune le revendică.

"Forța Dreptei se angajează să reprezinte toți cei 80 la sută dintre cetățenii români care consideră că România se îndreaptă într-o direcție greșită condusă azi de Iohannis și de o coaliție anus contra naturii. [...] Forța Dreptei se angajează să-i reprezinte pe toți aceia care au sperat că Iohannis  va aduce civilizație, va aduce dezvoltare, va aduce democrație și care au fost trădați de Iohannis, care în loc să aducă ce a promis românilor, a readus PSD la putere", a declarat Ludovic Orban.

Pe lângă Ludovic Orban, membrii fondatori ai Forței Dreptei sunt parlamentarii care și-au dat demisia din PNL alături de el: Violeta Alexandru, Alexandru Kocsis, Ovidiu Florean, Ion Ştefan, Ionel Dancă, Constantin Şovăială, George Ionescu, Adrian Oros, Bogdan Bola, Claudiu-Martin Chira, Nicolae Giugea, Antonel Tănase, Gabriel Plăiaşu, Adrian Miuțescu și Ion Iordache.

Ludovic Orban și-a depus oficial demisia din PNL în 23 noiembrie 2021, după ce a pierdut alegerile pentru un nou mandat la conducerea PNL.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-02-17



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE