2024-04-26 04:20

Orban NU a știut că Florin Cîțu a făcut închisoare în America

 |  16:54
Orban NU a știut că Florin Cîțu a făcut închisoare în America

Ludovic Orban susține că nu știa nimic despre episodul referitor la condamnarea lui Florin Cîțu în SUA și nu dorește ca acest episod să devină subiect în campania internă din PNL.

”Ludovic (Orban - n.r.) nu a deținut informații despre episodul referitor la condamnarea lui Florin Cîțu în SUA. Actualul premier nu i-a comunicat nimic despre acele evenimente, nici la momentul desemnării ca ministru al Finanțelor, nici la momentul desemnării și susținerii ca prim-ministru. Președintele PNL nu dorește ca acest episod să devină subiect în campania internă din PNL”, afirmă surse apropiate președintelui PNL, conform Mediafax.

Florin Cîțu, prins băut la volan, în Statele Unite: "Am făcut o greșeală acum 20 de ani"

Un document din martie 2000, al autorităților americane, indică faptul că premierul Florin Vasile Cîțu ar fi fost condamnat la 2 zile de închisoare sau plata a 1000 de dolari, în SUA, pentru șofat sub influența alcoolului. În cursul zilei de miercuri, Cîțu a confirmat greșeala făcută.

Premierul Florin Cîțu a admis că în urmă cu 20 de ani a fost încarcerat două zile în SUA pentru că a condus sub influența alcoolului: ”Am făcut o greșeală acum 20 de ani. Interesant că apare acum informația”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-11



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE