2024-04-26 03:09

O nouă funcție pentru Traian Berbeceanu: Ce poziție va ocupa fostul prefect al Capitalei

 |  10:53
O nouă funcție pentru Traian Berbeceanu: Ce poziție va ocupa fostul prefect al Capitalei

Traian Berbeceanu a fost numit administrator public („city manager”) al Primariei Municipiului Deva, potrivit unor surse citate de publicaţia online hd24.ro.

Fostul prefect al Capitalei a anunţat recent că s-a reînscris în PNL,  întrucât este ”singura alternativă politică cu adevărat serioasă”.

”În acest weekend am avut bucuria de a solicita revenirea în PNL – organizaţia Deva, pentru mine fiind singura alternativă politică cu adevărat serioasă”, a scris Berbeceanu pe pagina sa de Facebook.

El a explicat că în luna octombrie a anului trecut preşedintele PNL, Ludovic Orban, la acel moment prim-ministru, i-a propus să preia funcţia de Prefect al Capitalei, iar prevederile au impus demisia sa din partid: ”Am facut-o cu strângere de inimă… Unii au înţeles greşit faptul că nu mai eram membru de partid, chiar au crezut că, de dragul unei demnităţi publice, aş putea să-mi schimb opţiunea politică. S-au înşelat!”.

Amintim că Traian Berbeceanu a fost înlocuit în funcţie de Alin Stoica, după ce postul de prefect al Capitalei a revenit USR PLUS.

Traian Berbeceanu a lucrat în Poliţie timp de 25 de ani, până la pensionarea sa din 2018 şi a condus Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia între anii 2005 şi 2013, până la punerea sa sub învinuire de DIICOT într-un dosar în care, la judecarea pe fond, a fost achitat. Dosarul se află în prezent, în apel, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-04-05



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE