2024-05-08 07:52

Nicușor Dan, atac dur la adresa Gabrielei Firea: Cinism și bătaie de joc până în ultima zi de mandat

 |  12:38
Nicușor Dan, atac dur la adresa Gabrielei Firea: Cinism și bătaie de joc până în ultima zi de mandat

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, o acuză pe Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, că a oprit plata stimulentului financiar pentru persoanele cu dizabilități. Nicușor Dan susține că va rezolva problema imediat ce va ajunge în Primăria Capitalei.

”Gabriela Firea a oprit plata stimulentului financiar pentru adulții cu dizabilități din București. Adică a făcut exact ceea ce ne acuza pe noi, în mod mincinos, în timpul campaniei electorale! Cinism și bătaie de joc până în ultima zi de mandat – de asta au parte bucureștenii de la primarul general încă în funcție.

Imediat ce voi prelua oficial funcția de primar general, mă voi ocupa de rezolvarea acestei probleme, iar beneficiarii stimulentului financiar își vor primi banii la care au dreptul. Niciun beneficiar de plăți sociale nu va suferi din pricina incompetenței și batjocurii actualei conduceri a primăriei. În schimb, clienții politici ai PSD, oamenii înșurubați abuziv în funcții și beneficiarii de contracte politice vor da socoteală.”, scrie Nicușor Dan.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-27



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE