2024-05-02 14:05

Nemulțumirile premierului Ciucă, răspunsul ministrului Energiei: ”Niciun ministru nu are scaunul LIPIT de fund”

 |  21:57
Nemulțumirile premierului Ciucă, răspunsul ministrului Energiei: ”Niciun ministru nu are scaunul LIPIT de fund”

Ping-pong-ul cu remanierea din aceste zile pare că nu se mai apropie de final. Presat de nemulțumirile PSD la adresa ministrului Energiei, premierul Ciucă amână o decizie. De cealaltă parte, Virgil Popescu consideră că își face bine treaba la minister.

Nicolae Ciucă - premierul României spune că își va asuma responsabilitatea unei remanieri, dacă va fi cazul, și va lua deciziile care se impun, la sediul Guvernului.

„Remanierea este un atribut al premierului. Sigur avem responsabilitatea coaliţiei şi suntem lideri ai partidelor din coaliţie. Iar, în calitate de premier, am să îmi asum această responsabilitate şi desigur voi avea discuţii cu fiecare dintre liderii partidelor din coaliţie şi atunci când va fi cazul şi dacă va fi cazul vom proceda la remaniere”, a declarat Nicolae Ciucă, miercuri, la Suceava.

„Discuţiile acestea în care cineva îşi doreşte sau nu îşi doreşte să fie ministru sau doresc ca cineva din Guvern să plece sunt chestiuni care în momentul de faţă nu fac obiectul, cel puţin imediat în perioada următoare, a se întâmpla.

Sigur există atât părţi bune, cât şi părţi mai puţin bune la fiecare dintre noi şi atunci când se va atinge acel nivel în care să se impună o decizie, vă rog să aveţi certitudinea că nu voi ezita niciun moment să iau măsuri în consecinţă. Nu cred că activitatea unui ministru trebuie să constituie în momentul de faţă o analiză pe care să o fac în mod public. O fac acolo unde trebuie, la sediul Guvernului şi voi lua deciziile care se impun de la sediul Guvernului”, a mai spus Nicolae Ciucă. 

La rândul său, întrebat dacă îi este frică de remaniere și cum răspunde remarcilor premierului, ministrul Energiei, Virgil Popescu s-a declarat mulțumit de propria activitate la minister:

”Orice om are și părți bune și părți rele. Eu cred că îmi fac treaba. Am reușit să facem treabă pentru că de 30 de ani nu s-au mai făcut investiții în energie

Niciun ministru nu are scaunul lipit de fund. Eu cred că imi fac treaba la minister. Cine are interes să schimbe un ministru al energiei înainte de iarnă? ” a precizat Popescu la Digi24.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-08-24

In legatura cu acest articol...

Ministrul Rafila răspunde acuzațiilor privind averea sa: ”În spate este o CAMPANIE deliberată”

Ce cadou INEDIT a primit Sorin Grindeanu pe șantierul Autostrăzii A7

Liviu Dragnea se rupe de Alianța Pentru Patrie. Care sunt MOTIVELE




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE