2024-04-27 04:31

Nelu Tătaru se antrenează pe margine pentru un nou MANDAT: ”Aș reveni ca ministru”

 |  23:47
Nelu Tătaru se antrenează pe margine pentru un nou MANDAT: ”Aș reveni ca ministru”

Cu toți ochii ațintiți pe Vlad Voiculescu după tragediile și gafele din ultima perioadă, fostul ministru, Nelu Tătaru nu s-ar da la o parte pentru a prelua din nou ministerul.

Unitățile mobile de terapie intensivă au fost mobilizate acolo unde era surplus de pacienți care trebuiau să fie tratați. Aceste TIR-uri au avut mentenanță făcută, au fost reluate, căptușite pentru iarnă, pregătite pentru primăvară. Mentenanță lor trebuia să fie făcută mai des. Acestea sunt de suport, noi le-am folosit pentru a suplini pe moment anumite situații. Acum este o anchetă în curs, nu știu exact ce a fost acolo. Aparatele sunt foarte sensibile. Aceste TIR-uri sunt deservite de DSU. În interior sunt cadre medicale care sunt ale spitalului în custodia căruia sunt lăsate acestea. Ar trebui să ne întrebăm ce s-a făcut după ce problema de aseară a fost depistată. Acești pacienți sunt fragili. Pacintii COVID care ajung în stare critică sunt fragili. Pacienții intubati au perspective sumbre. Nu știm ce s-a întâmplat. Este o anchetă în desfășurare. Trebuie să fim siguri că facem tot ceea ce ține de noi, așa trebuie să evaluăm situația de aseară”, a explicat fostul ministru pentru Gândul.

Liberalul Nelu Tătaru spune că ar reveni la Ministerul Sănătății:

„În acest moment, în condițiile în care partidul meu ar coordona Ministerul Sănătății aș reveni ca ministru”, a spus Tătaru.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-04-13



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE