2021-08-02 23:53

Monica Pop, despre INVAZIA de şobolani din Capitală: "Trebuie prinşi și duşi primarului"

 |  23:19
Monica Pop, despre INVAZIA de şobolani din Capitală: "Trebuie prinşi și duşi primarului"

Medicul Monica Pop s-a declarat revoltată de situaţia din Capitală, acolo unde invazia de șobolani face ravagii şi unii dintre ei intra deja în casele oamenilor.

Medicul Monica Pop a subliniat că locuiește de peste 50 de ani în Bucureşti, dar mai rău ca acum nu a fost niciodată. Mai mult, ea trage un semnal de alarmă că în aceste zile caniculare se poate declanșa o nouă epidemie.

"Şobolanii sunt foarte periculoși! Dacă am terminat cu epidemia de coronavirus o să vină epidemia cu șobolani. Este nenorocire cu ei! Mai mult decât atâta patologia generată de mușcăturile lor este foarte ușor de contaminat. Ei se joacă cu focul! Nu mai vorbim de starea psihică a oamenilor.

Gândiţi-vă facă omul acela care a pățit așa ceva nu se mai vindecă cine știe câtă vreme. Este îngrozitor, este în stare de șoc și așa o să rămână și este și bărbat. Gândiţi-vă la soția sa poate avea și copiii care au văzut așa ceva, este înfiorător.

Este un impact psihologic. Este extraordinar de greu de a scăpa de așa ceva și va trebui să meargă la psiholog. Și acum pe căldurile astea să nu poți să mai deschizi geamurile din cauza asta este incredibil", a spus medicul Monica Pop, la Sinteza Zilei.

Reamintim că o familie din Capitală s-a trezit joi dimineaţa în pat cu un şobolan de mărimea unei sticle de apă de doi litri. Animalul a ajuns la etajul 1 şi a intrat pe geamul deschis.

Femeia este la spital, în stare de şoc. Vecinii spun că din cauza gunoaielor neridicate la timp, şobolanii şi-au făcut galerii peste tot. Blocul se află pe Calea Dorobanţi, la o distanţă mică de Palatul Victoria.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE