2024-04-27 03:08

Miniștrii Guvernului Cîțu, vaccinați împotriva COVID-19 la Spitalul Militar din Capitală

 |  11:43
Miniștrii Guvernului Cîțu, vaccinați împotriva COVID-19 la Spitalul Militar din Capitală

Miniștrii cabinetului Cîțu s-au vaccinat împotriva COVID-19 miercuri dimineață, la Spitalul Militar Central din Capitală. Primii imunizați au fost vicepremierii Dan Barna și Kelemen Hunor, dar și miniștrii Finanțelor și Internelor, care au făcut declarații la ieșire.

Membrii executivului au fost programați câte patru, la intervale de 20 de minute. Ultimii au intrat la ora 11 și 30 de minute.

Vaccinarea este singura cale prin care putem să ieșim din logica pandemiei, spune vicepremierul Dan Barna după ce s-a vaccinat.

„Pentru ca România să reintre într-o logică firească și într-o logică de sănătate publică, recomand tuturor să se înscrie și să meargă să se vaccineze. E singura cale prin care putem să ieșim din logica pandemiei. Vaccinul e sigur, vaccinul e necesar”, a spus Dan Barna.

Celălalt vicepremier, Kelemen Hunor, a declarat că prin vaccinare România poate depăși această etapă a pandemiei.

„Încet-încet putem reveni la viața noastră normală, de aceea recomand tuturor să meargă la vaccinare. Nu există niciun pericol. E un vaccin modern, de tip nou”, a mai spus Kelemen Hunor.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a afirmat că s-a vaccinat „având un sentiment de încredere în știință, încredere că suntem pe drumul cel bun”.

Vaccinarea este o premisă esenţială pentru revenirea la normalitate şi pentru relansarea economică, a declarat și ministrul Finanţelor, Alexandru Nazare, după ce s-a vaccinat anti-Covid.

"Am făcut vaccinul astăzi. A fost uşor, a fost simplu. Nu doare. Vaccinarea este o premisă esenţială pentru revenirea la normalitate şi pentru reluarea activităţii economice şi, în primul rând, pentru relansare economică. Aşadar, vă recomand, vă îndemn: veniţi cu încredere, vaccinaţi-vă!", a spus Nazare.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-20



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE