2024-04-27 07:15

Mihai Tudose îl pune la punct pe Ludovic Orban: ”Cu BOCANCII prin cenușa de la Neamț”

 |  20:10
Mihai Tudose îl pune la punct pe Ludovic Orban: ”Cu BOCANCII prin cenușa de la Neamț”

Mihai Tudose îl critică pe premierul Ludovic Orban pentru vizita de luni în spitalele din Capitală: „ O zi de campanie cu bocancii prin cenușa de la Neamț! O demisie ar mai curăța un pic din această mizerie”.

„Cu bocancii prin cenușă... Ieri, 16 noiembrie 2020, a fost o zi memorabilă! A fost ziua când Orban (Ludovic) a aflat că sunt spitale în București. Se pare că primul care a aflat a fost Orban-premieru’. Acesta l-a informat pe Orban-PNL.

Au întrebat la mediu dacă mai este în atmosferă fum și cenușă de la Neamț și dl ministru le-a spus că sunt în siguranță. Și atunci au plecat împreună cu noul-primar-general-dă-București în inspecție!!! Evident la spitale! Să vadă unde locuiesc ele, spitalele, și ce fac ele pe timp de pandemie și să numere ei prizele și extinctoarele”, a scris pe Mihai Tudose, pe pagina sa de Facebook.

Vicepreședintele PSD a continuat ironia afirmând că a fost „o zi obositoare, dar plină de succes”.

„Toată lumea a văzut cum primarul e cu el, e cu PNL. Și poate nu mai iese pnl pe locu’ 3 la alegeri... și poate Orban-PNL îl mai ține pe Orban-premierul și după alegeri.. Aceasta a fost ziua de ieri a celor doi Orban. O zi de campanie cu bocancii prin cenușa de la Neamț! O demisie ar mai curăța un pic din această mizerie”, a conchis Mihai Tudose.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-11-17

In legatura cu acest articol...

CIOLACU: Iohannis, te caţeri pe cadavre fără ruşine pentru a ţine la putere GUVERNUL MORȚII

REACȚIA lui Iohannis după ce Lia Olguţa Vasilescu a anunțat că face târg de Crăciun la Craiova

Iohannis, explicație pentru MOARTEA tânărului ce aștepta un transplat în România. Ionuț Anghel ar fi avut ȘANSĂ LA VIAȚĂ în străinătate!

Cine crede Iohannis că este AUTORUL MORAL al situației sanitare grave de la SIBIU

Klaus Iohannis se declară OPTIMIST: ”Începem să vedem deja efectele măsurilor luate”




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri



PUBLICITATE





PUBLICITATE