2024-05-03 11:41

Mesajul lui Jill Biden după vizita în România: "Sunt recunoscătoare să ştiu că poporul român a luat aceste familii în casele şi în inimile lor"

 |  10:11
Mesajul lui Jill Biden după vizita în România: "Sunt recunoscătoare să ştiu că poporul român a luat aceste familii în casele şi în inimile lor"

Prima Doamnă a Statelor Unite, Jill Biden, spune că este profund recunoscătoare poporului român că a primit refugiați ucraineni în casele şi inimile lor. Ea a transmis un mesaj la finalul vizitei în România.

"Mamele vor face orice pentru copiii lor – iar mamele ucrainene, precum Svitlana, continuă să fie atât de puternice şi rezistente. Sunt recunoscătoare să ştiu că poporul român a luat aceste familii în casele şi în inimile lor. Colegei mele profesoară şi Prima Doamnă, mulţumesc pentru o după-amiază în România plină de compasiune şi speranţă. Nu numai că împărtăşim o dragoste pentru elevii noştri, dar suntem unite în sprijinul nostru pentru poporul ucrainean", a scris Prima Doamnă a SUA pe Twitter.

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, împreună cu soția lui Klaus Iohannis, Carmen, au fost prezente sâmbătă la Şcoala Gimnazială "Uruguay" din Sectorul 1 al Capitalei, unde s-au întâlnit cu mame şi profesoare refugiate din Ucraina.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-05-08

In legatura cu acest articol...

Clotilde Armand a REACȚIONAT după ce a fost scoasă de pe lista de invitaţi la evenimentul cu Jill Biden de la Şcoala Gimnazială Uruguay

Jill Biden și Carmen Iohannis, întâlnire cu mamele și profesoarele refugiate din Ucraina: “Sunteți uimitoare!”




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE