2024-05-19 12:28

Mesaje de la Bruxelles pentru noul premier, Nicolae Ciucă

 |  22:16
Mesaje de la Bruxelles pentru noul premier, Nicolae Ciucă

Mesaje în limba română pentru Nicolae Ciucă de la Bruxelles, după învestirea ca premier al României. Ursula von der Leyen, președintele Comisiei Europene, a transmis un mesaj de felicitări pentru Nicolae Ciucă, învestit joi ca prim-ministru, alături de echipa Guvernului pe care-l va conduce. Și președintele Consiliului European, Charles Michel, i-a transmis felicitări fostului general Nicolae Ciucă.

În mesajul în limba română, Ursula von der Leyen îi transmite noului premier și că speră într-un parteneriat bun pentru aplicarea PNRR. 

„Felicitări @NicolaeCiuca pentru investirea în funcția de prim ministru! Vom lucra împreună cu noul guvern român pentru a găsi soluții împotriva pandemiei și pentru a implementa planul național de redresare și reziliență”, se arată în mesajul pentru Nicolae Ciucă în mesajul postat de Ursula von der Leyen, pe Twitter.

Și președintele Consiliului European, Charles Michel, l-a felicitat joi pe noul prim-ministru al României, Nicolae Ciucă, după învestirea Guvernului pe care îl va conduce. Tot în limba română.

“Felicitări noului Prim-ministru al României Nicolae Ciucă și mult succes!”, a scris Michel, pe Twitter, în limba română, adăugând, în engleză că „aștept cu nerăbdare să cooperăm”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-25



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE