2024-05-05 04:30

Marian Oprișan a fost DEMIS de la conducerea PSD Vrancea. Și DĂNCILĂ a fost dată afară

 |  15:53
Marian Oprișan a fost DEMIS de la conducerea PSD Vrancea. Și DĂNCILĂ a fost dată afară

Cristian Misăilă, cel care a câştigat funcţia de primar la Focşani, și Marcel Ciolacu, au cerut luni, în Consiliul Politic Naţional al PSD, demisia lui Marian Oprişan de la şefia PSD Vrancea, au declarat surse din partid pentru News.ro.

Acesta din urmă ar refuzat să demisioneze, iar conducerea social-democrată a decis prin vot demiterea sa.

La şedinţa conducerii PSD de luni au fost discuţii ca şefia organizaţiei PSD de femei să fie preluată de senatoarea Doina Federovici, în locul Vioricăi Dăncilă, care conducea filiala, au mai spus surse din partid, pentru News.ro.

Pe de altă parte, Niculae Bădălău a demisionat şi el de la şefia PSD Giurgiu, în contextul în care mandatul acestuia ca vicepreşedinte al Autorităţii de Audit la Curtea de Conturi începe pe 15 octombrie, au mai spus sursele menţionate.

Pe „lista neagră”, în urma rezultatelor slabe la alegerile locale, se numără şi liderii Mihai Fifor - PSD Arad, Ioan Dârzu - PSD Alba, Felix Stroe - PSD Constanţa, Gabriela Zetea - PSD Maramureş, Marius Dunca - PSD Braşov, au adăugat sursele social-democrate, însă o decizie nu a fost luată până acum de conducerea partidului. 

Camera Deputaţilor şi Senatul l-au votat, într-un plen reunit pe 30 iunie, pe Niculae Bădălău în această funcţie la Curtea de Conturi.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-05



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE