2024-05-19 06:38

Marcel Ciolacu îl propune pe Alexandru Rafila pentru funcția de premier. Ce problemă are medicul

 |  22:00
Marcel Ciolacu îl propune pe Alexandru Rafila pentru funcția de premier. Ce problemă are medicul

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a anunțat joi seară că Alexandru Rafila este propunerea oficială a partidului pentru funcția de premier. Problema este că medicul Rafila a anunțat joi seară că este infectat cu noul coronavirus.

Liderul PSD a atacat propunerea de premier făcută de PNL, în persoana lui Florin Cîțu. „Groparul economiei românești. Criteriile care au cântărit cel mai mult au fost că este om de partid și că este obedient președintelui”, a spus Ciolacu.

El a mai spus că „este cazul ca președintele să recunoască că a pierdut alegerile”, făcând apel la Klaus Iohannis, PNL și USR PLUS: „Să nu transformăm această perioadă într-o ciolandiadă”.

„Cel mai corect e ori să accepte un guvern minoritar condus de Alexandru Rafila, ori un guvern de uniune națională, iar propunerea de prim-ministru să fie din partea partidului care a câștigat alegerile, adică tot domnul Alexandru Rafila”, a mai spus Ciolacu.

Medicul Alexandru Rafila a anunțat joi seară că este infectat cu noul coronavirus. Acesta a primit rezultatul la testul COVID-19 făcut după ce soția sa a fost confirmată pozitiv la începutul acestei săptămâni.

„Da, am infecția. Sunt confirmat pozitiv. S-a confirmat a doua zi după ce am intrat în izolare. Ma simt bine”, a declarat joi seară Alexandru Rafila.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-12-10

In legatura cu acest articol...

Președintele Klaus Iohannis începe CONSULTĂRILE la Palatul Cotroceni

Noi RESTRICȚII pentru perioada Sărbătorilor. Anunțul lui Raed Arafat




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE