2024-05-03 08:51

Marcel Ciolacu îi acuză pe liberali de COMPLOT: ”Fac ședințe la Sinaia unde decid ca vinovații să fie ANRE și Ciolacu”

 |  16:01
Marcel Ciolacu îi acuză pe liberali de COMPLOT: ”Fac ședințe la Sinaia unde decid ca vinovații să fie ANRE și Ciolacu”

Marcel Ciolacu, președintele PSD, i-a acuzat pe partenerii de guvernare de la PNL că au complotat să arunce vina pe PSD și pe ANRE pentru criza facturilor mari la energie.

„Înțeleg că partenerii noștri fac ședințe la Sinaia, unde hotărăsc ca vinovații să fie ANRE și Ciolacu, dar adevărul e unul singur: politica în energie o face Ministerul Energiei. Nu sunt un fan al celor de la ANRE, ba dimpotrivă. Dar OPCOM, domnul Ionescu i-a avertizat pe Cîțu și Virgil Popescu despre ce se va întâmpla, dar i-au râs în nas”, a spus Ciolacu, luni.

Liderul PSD a insistat că de vină pentru prețurile în energie e fosta guvernare de dreapta, în care PNL era vocea întâi, iar Ministerul Energiei era condus tot de Popescu:

„Marea guvernare de dreapta a făcut o tâmpenie, a creat din nou șmecheri în energie. În doi ani au făcut datorii de 200 de miliarde de lei. E inacceptabil!”.

Marcel Ciolacu a susținut apoi că Florin Cîțu și Ludovic Orban ar trebui să dea explicații „cum au făcut cu energia și cu împrumuturile”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-08-22



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE