2024-05-04 18:51

Marcel Ciolacu dezvăluie ce PROBLEME există în coaliție: ”Există aceste mici înțepături...”

 |  22:51
Marcel Ciolacu dezvăluie ce PROBLEME există în coaliție: ”Există aceste mici înțepături...”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu a dezvăluit ce probleme sunt în coaliție în acest moment și de unde provin tensiunile dintre partidele aflate la guvernare.

„Eu și colegii mei am decis să intră la guvernare după doi ani nu tocmai fericiți. Nu aș dori ca partenerii de la PNL să considere ca un atac sau un afront.

Eu am recunoscut anumite momente în care PSD a greșit, a luat decizii nu așteptate de oameni, s-a îndepărtat de agenda publică sau a mers într-o direcție incorectă. Au fost momente, cum presupun că vor fi momente și cât sunt eu președinte.

Mai facem și greșeli de exprimare, nu suntem roboți, nu cred că cere cineva de la noi perfecțiunea, dar trebuie să ne recunoaștem greșelile

Liberalizarea pieței la energie era așteptată în UE dar în guvernare trebuie să anticipezi o eventuală criză. Au fost greșeli majore.

Sunt convins că vor mai fi deficite și la state cu economii mai consolidate, dar suntem singurul stat care are acord cu Comisia să reducă deficitul în perioadă de criză. Dacă s-ar fi spus asta, poate și disputele dintre noi ar fi fost mai mici. Nu s-a recunoscut.

E firesc să există la colegii mei un soi de frustrare, că ne-am implicat la guvernare după o perioadă proată. Există o frustrare când ne punem solidari cu greșelile altora și atunci există aceste mici înțepături”, a declarat Ciolacu pentru B1TV.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-11-09

In legatura cu acest articol...

Ce au decis liderii COALIȚIEI în legătură cu plafonarea şi compensarea preţurilor la ENERGIE ELECTRICĂ

VIDEO Ciolacu liniștește militarii, polițiștii și jandarmii privind pensiile speciale: ”NU se vor trezi cu regulile jocului schimbate!”

VIDEO Marcel Ciolacu: "În luna mai 2023 voi fi prim-ministrul României"




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE