2024-05-03 19:05

Marcel Ciolacu, anunț important: La Bruxelles se negociază redirecționare a 2 miliarde de euro din PNRR. Unde vor ajunge banii?

 |  11:00
Marcel Ciolacu, anunț important: La Bruxelles se negociază redirecționare a 2 miliarde de euro din PNRR. Unde vor ajunge banii?

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a anunțat pe agricultorii prezenți la Târgul Indagra, că ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, negociază la Bruxelles o schimbare a PNRR-ului, iar dacă va avea succes, atunci aproape două miliarde de euro vor fi redirecționați către investiții în agricultură.

„Vom continua investițiile în sistemul de irigații (...) Sper ca în curând domnul ministru al Fondurilor europene să ne dea vești bune și să ne spună că a scos anumite aberații din PNNR și peste două miliarde de euro să-i redirecționăm în agricultură.

Știm cât de important este să aveți banii pentru anul agricol următor. Îl felicit pe domnul Daea, care a negociat la UE și a obținut plata în avans a subvențiilor. De când a început actualul ciclu financiar european, în agricultura din România au intrat peste 15 miliarde de euro. Avem agricultori pricepuți, avem tehnologie de ultimă oră și mai avem ceva: o strategie pentru perioada 2023-2027.

Mă bucură că miniștrii PSD au reușit să trimită la UE planul strategic și au recuperat ceea ce n-au luat măsurile corespunzătoare în anii trecuți.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-10-26



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE