2024-04-26 12:43

Maia Sandu NEAGĂ ferm: ”Nu candidez la nicio funcție în România”

 |  21:25
Maia Sandu NEAGĂ ferm: ”Nu candidez la nicio funcție în România”

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a afirmat că nu intenționează să candideze la președinția României, în ciuda speculațiilor că acest lucru s-ar putea întâmpla. În exclusivitate la TVR 1, Maia Sandu a declarat că are sarcini importante în ţara sa, iar scopul ei este să ducă Republica Moldova în Uniunea Europeană.

„Vreau să fie foarte clar: Nu candidez la nicio funcție în România. Știu că sunt de cealaltă parte a Prutului români care urmăresc ce facem noi la Chișinău și unii dintre ei apreciază ce facem noi la Chișinău. Suntem tare recunoscători”, a afirmat Maia Sandu în emisiunea „Dincolo de alb și negru” de la TVR. 

„Noi avem niște sarcini importante aici. Trebuie să rezistăm. Noi trebuie să reușim să ținem Republica Moldova de partea lumii libere. Noi trebuie să reușim să ducem Republica Moldova în UE. Sunt sarcini importante și complicate și noi contăm foarte mult pe sprijinul României”, a adăugat liderul de la Chișinău. 

Digi24.ro amintește că scenariul unei posibile candidaturi a Maiei Sandu la alegerile prezidențiale din România s-a răspândit în spațiul public după ce președintele PSD, Marcel Ciolacu, a răspuns unei întrebări privind o eventuală susținere, împreună cu PNL, a liderului politic moldovean la scrutinul din 2024. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-17



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE