2024-05-19 11:53

Ludovic Orban rămâne ferm: ”Sunt ÎMPOTRIVA oricărei formule de guvern cu PSD”

 |  19:39
Ludovic Orban rămâne ferm: ”Sunt ÎMPOTRIVA oricărei formule de guvern cu PSD”

Fostul președinte al PNL, Ludovic Orban a sosit la ședința partidului pentru a-și expune ferm punctul de vedere împotriva oricărei forme de guvernare cu cei de la PSD.

„Am venit să susțin punctul meu de vedere categoric că sunt împotriva oricărei înțelegeri cu PSD. De 31 de ani, în viața mea politică, am luptat împotriva stângii, împotriva stângii post-comuniste, împotriva stângii care a împiedicat dezvoltarea României. Sunt categoric împotiva oricărei formule de guvern cu PSD. De altfel, e o rușine pentru conducerea PNL simplul fapt că a angajat discuții cu PSD, în loc să facă ceea ce așteptau românii de la noi, și anume să refacem coaliția de centru-dreapta și să asigurăm o guvernare în conformitate cu angajamentele pe care ni le-am luat față de cetățenii români în campania electorală din decembrie. Decizia de a face înțelegere cu PSD, la evidenta presiune și inițiativă a președintelui Iohannis, reprezintă o trădare gravă a cetățenilor români care au votat cu Partidul Național Liberal, care și-au pus nădejdea și și-au arătat încrederea în Partidul Național Liberal, și reprezintă o sinucidere politică pentru cei care iau o astfel de decizie”, a declarat fostul președinte al PNL.

Fostul președinte al PNL spune că un eventual guvern PSD-PNL „nu va fi un guvern al cetățenilor români care cred în democrație”.

„Chiar dacă se va învesti un guvern, acest guvern nu va fi un guvern al cetățenilor români care cred în ideile liberale, nu va fi un guvern al cetățenilor români care cred în democrație, cred într-o justiție independentă, cred într-o economie privată, în inițiativa individuală și în dezvoltarea României prin munca, efortul și inițiativa fiecărui cetățean român. Orice alianță cu PSD nu reprezintă altceva decât un avantaj pentru partitocrația PSD-istă și PNL-istă, pentru cei care vor contracte cu statul, pentru cei care vor funcții la stat, pentru cei care vor să se îmbogățească din relația cu statul, pentru cei care vor să câștige în plan personal, fără să le pese de ceea ce își dorește cetățeanul român”, a adăugat Ludovic Orban, care a vorbit și despre o eventuală despărțire de PNL.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-08

In legatura cu acest articol...

Protest cu hârtie igienică și CLOSET la întâlnirea liderilor PNL

Relația dintre Ciolacu și Cîțu, faza plângerilor penale. Ce decizie a luat DNA

PSD respinge varianta cu Florin Cîțu premier: ”E un lucru de la care nu facem rabat”




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE