2024-04-29 23:41

Ludovic Orban dă vina pe Klaus Iohannis pentru creșterea AUR în sondaje

 |  00:06
Ludovic Orban dă vina pe Klaus Iohannis pentru creșterea AUR în sondaje

Fostul premier Ludovic Orban, lider al noii formațiuni Forța Dreptei, a reacționat după ce AUR a ajuns al doilea partid în România. Acesta susține că AUR a crescut în sondaje din cauza lui Iohannis.

”AUR-ul a functionat ca un partid anti-sistem, care își atrage votul contestând sistemul. AUR a fost avantajat și de criza pandemică, și de criza economică aferentă, și de măsurile de restricție care au fost luate, și de o anumită tendință de reducere a încrederii românilor în UE ăi unei tendințe identitare naționaliste care este alimentată printr-o propagandă extrem de ciudată și căruia, din păcate, nu i se găsește leac” a precizat Ludovic Orban la RealitateaPlus.

Fostul lider al liberalilor consideră că însuși președintele Klaus Iohannis e vinovat pentru creșterea AUR în sondaje:

”AUR a crescut în sondaje din cauza lui Iohannis. Liderii AUR ar trebui să meargă să ii multumeasca lui Iohannis. A pulverizat dreapta, a distrus perspectiva unei guvernări cât de cât coerentă de centru dreapta, a distrus sistemul bipolar dreapta-stânga liberalist-conservator versus social-democrație, a unit două forțe care și-au dezamăgit prin coaliția de guvernare electoratele, a eliberat o mare parte din electorat și mare parte a creșterii AUR se datorează acestor performanțe remarcabile în materie de distrugere a perspectivelor de guvernare coerentă a României, care a fost realizată de Iohannis”, consideră Ludovic Orban.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-02-05



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE