2024-05-28 23:28

Liviu Dragnea, acuzații dure în scandalul din Delta Dunării: ”Sunt niște TRĂDĂTORI!”

 |  19:00
Liviu Dragnea, acuzații dure în scandalul din Delta Dunării: ”Sunt niște TRĂDĂTORI!”

Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea acuză actuala conducere a țării de trădare și umilire față de străini în scandalul legat de canalul Bâstroe.

”Sunt niște trădători! Nu vreau să mai folosesc cuvinte alese: ei sunt trădători! Nu conduc această țară, sforile lor sunt trase de afară. Creează toate premisele pentru ca această țară să fie furată și mai fură și ei ce mai rămâne.

Problema Bâstroe este de o importanță strategică uriașă, nu doar pentru turism ci pentru toată România. Probabil că pe ei dacă-i sună Zelenski îl vor pupa în fund, atât de servili sunt. Mai au puțin să-i dea medalie lui Zelenski pentru ceea ce le face românilor care trăiesc în Ucraina. Efectiv sunt niște trădători de țară! Ei nu pot să vorbească decât la comandă. Dacă li se comandă de afară vorbesc, dar niciodată nu vor lua poziție în favoarea României pentru că sforile lor sunt afară.

Poate românii se trezesc sau, mă rog, un număr suficient de români se trezesc cât să salveze țara. Dacă nu se vor trezi, atunci vor avea ceea ce au avut după ce m-au luat pe mine. Mă înjurau că sunt salariile mari și taxele mici, iar apoi au văzut ceea ce au votat și ceea ce au acum” a declarat Liviu Dragnea pentru Stiripesurse.

Faptul că fostul lider PSD, Liviu Dragnea, venea să se relaxeze pe insula Belina împreună cu colegii de partid şi apropiaţii nu mai este un secret. Chiar Liviu Dragnea a postat pe Facebook cateva fotografii de la o partidă de pescuit alături de fostul premier Sorin Grindeanu şi actualul preşedinte PSD Marcel Ciolacu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-21

In legatura cu acest articol...

Dragnea, reacție la decizia din dosarul Belina: ”Cine plătește pentru asta? Iohannis, PNL, DNA-ul?”
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE