2024-05-06 21:19

Dragnea, reacție la decizia din dosarul Belina: ”Cine plătește pentru asta? Iohannis, PNL, DNA-ul?”

 |  16:53
Dragnea, reacție la decizia din dosarul Belina: ”Cine plătește pentru asta? Iohannis, PNL, DNA-ul?”

Sevil Shhaideh, fost ministru al Dezvoltării, a fost achitată, marți, definitiv, de ICCJ, în dosarul „Belina'', în care era acuzată de abuz în serviciu. În urma deciziei judecătorilor, Liviu Dragnea consideră că decizia demontează o mare legendă și se întreabă cine va răspunde pentru carierele și viețile distruse ale oamenilor care au fost acuzați de către procurorii DNA și achitați pe linie de către judecătorii ICCJ.

”În primul rând sunt foarte bucuros că toți și Sevil, și Adrian Gâdea și toți au scăpat de calvarul ăsta de 6-7 ani. Au fost ani în care DNA-ul și-a bătut joc de viețile lor, e carierele lor, de familiile lor și de toți românii.

Asta este poliția politică a lui Iohannis. Niciodată nu i-a interesat de viețile oamenilor, eu eram ținta lor și n-au ținut cont de nimic pentru a mă demoniza în orice fel posibil.

Odată cu această decizie se închide o legendă, care a fost o mare, mare minciună băgată pe gât poporului român.

Cine răspunde pentru asta? Răspunde cineva pentru toată situația asta, pentru carierele distruse. Sevil a fost unul dintre oamenii buni pe care i-a a avut România. A fost un ministru foarte bun, un om muncitor, un specialist și o fată tare isteață.

Cine plătește? Iohannis, Kovesi, PNL-ul, cine plătește pentru toate astea?

Din păcate, starea de atunci este prezentă și acum în România. La o scară mai mică este prezentă și cazurile de poliție politică sunt la ordinea zilei” a declarat Liviu Dragnea pentru Stiripesurse.

Sevil Shhaideh, fost ministru al Dezvoltării, a fost achitată, marți, definitiv, de ICCJ, în dosarul „Belina'', în care era acuzată de abuz în serviciu. A fost achitat şi preşedintele Consiliului Județean Teleorman, Adrian Ionuţ Gâdea, precum și Ionela Stoian, la data faptelor director în MDRAP.

La vremea când a pornit acest dosar, Liviu Dragnea era președinte al PSD și era acuzat că insula Belina a fost luată de firma Tel Drum pentru a-i servi drept oază de relaxare.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-21

In legatura cu acest articol...

Sevil Shhaideh, fost ministru al Dezvoltării, şi Adrian Gâdea, preşedintele CJ Teleorman, ACHITAȚI DEFINITIV în dosarul Belina




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE