2024-05-03 17:51

Liberalii și-au ales noua conducere

 |  13:40
Liberalii și-au ales noua conducere

Consiliul Naţional al PNL a votat, vineri, noile funcţii de conducere din cadrul partidului. Astfel, funcţia de secretar general i-a revenit lui Lucian Bode, care a primit 606 de voturi pentru, şi 40 e voturi au fost anulate, Dan Motreanu a fost ales prim-vicepreşedinte cu cel mai mare număr de voturi, 736 pentru, şi doar 5 anulate, în timp ce Virgil Guran a fost ales vicepreşedinte, cu 459 de voturi pentru.

Lucian Bode nu a avut contracandidat pentru funcţia de secretar general.

Virgil Popescu, care îşi depusese candidatura la funcţia de prim-vicepreşedinte, s-a retras, vineri, din cursa pentru postul de prim-vicepreşedinte, la Consiliul Naţional al PNL de la Poiana Braşov, la fel cum au procedat și parlamentarii Ben Oni Ardelean şi Sorin Moldovan.

Pe 10 aprilie, premierul Nicolae Ciucă, care era vicepreşedinte PNL în domeniul apărare şi siguranţă naţională, a fost ales preşedinte al partidului, după ce, în data de 2 aprilie, Florin Cîţu a demisionat din această funcţie.

Tot pe 2 aprilie, Dan Vîlceanu a demisionat din funcţia de secretar general al Partidului Naţional Liberal, funcţie preluată interimar de prim-vicepreşedintele Lucian Bode.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-05-27



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE