2024-04-26 23:04

Intră în politică Valeriu Gheorghiță? Ce a răspuns șeful CNCAV

 |  10:00
Intră în politică Valeriu Gheorghiță? Ce a răspuns șeful CNCAV

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID, medicul Valeriu Gheorghiţă, exclude ferm posibilitatea de a intra în politică, el afirmând că îşi doreşte foarte mult doar să îşi urmeze cariera universitară şi să se dezvolte în continuare ca medic.

„Categoric nu. Ştiu aceste situaţii (de medici celebri care au ales o carieră în politică – n.r.), dar nu este cazul meu. Îmi doresc foarte mult să practic medicina în continuare, să fiu alături de colegii mei, de pacienţi, de studenţi, îmi doresc să mă dezvolt din punctul de vedere al profesiei universitare, academice. Este activitatea pentru care am muncit ani de zile şi mi-am dorit şi ar fi păcat să renunţ la ce am obţinut după atâta muncă”, a afirmat Valeriu Gheorghiţă într-o emisiune difuzată la Digi 24. 

Întrebat cine l-a anunţat că a fost desemnat la coordonarea campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă a răspuns că preşedintele Klaus Iohannis a fost cel care a făcut acest lucru şi că nu şi-a imaginat vreodată că va ajunge să coordoneze campania. „Dintotdeauna mi-a dorit să devin medic. Cine m-a inspirat este medicul nostru de familie din Izvoru, în care mama a avut foarte mare încredere. (...) Am văzut în medicul meu de familie o persoană pe care mi-am dorit să o urmez din punct de vedere profesional”, a mai declarat Gheorghiţă.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-06



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE