2020-12-05 05:16

IMAGINI BOMBĂ cu Nicușor Dan. Un nou SCANDAL pe scena politică

 |  21:17
IMAGINI BOMBĂ cu Nicușor Dan. Un nou SCANDAL pe scena politică

Dana Budeanu vine cu noi dezvăluiri despre candidatul susţinut de PNL şi USR la primăria Capitalei. Candidatul PNL-USRPLUS apare alături de Cătălin Grigore, de la Sud Rezidenţial, prietenul din copilărie al lui Nica, şeful Clanului Sportivilor.

Dana Budeanu susţine că Nicuşor Dan a pus presiune pe un om de afaceri care avea legături cu Clanul Sportivilor, prin blocarea în instanţă a unui proiect imobiliar al acestuia.

La scurt timp după ce afaceristul şi-a dat seama că este la mâna lui Nicuşor Dan, a acceptat o întâlnire cu el în care ar fi negociat renunţarea la procesul deschis de asociaţiile acestuia. După dezvăluirile Danei Budeanu, Nicuşor Dan a recunoscut că a participat la o astfel de întâlnire.

”M-am întâlnit cu domnul Cătălin Grigore, care este un dezvoltator din zona de sud a Bucureștiului, mi-a solicitat să ne întâlnim în urma unui litigiu pe care l-am inițiat, m-am întâlnit cu domnia sa, și i-am spus că eu am dreptate, că acest litigiu este în curs, Tribunalul București s-a pronunțat, urmează recursul la Curtea de Apel. 

Dana Budeanu, despre înregistrarea cu Nicușor Dan: ''Dezvăluirile făcute de mine sunt 1% din ceea ce eu ştiu despre Nicuşor Dan!''

Dana Budeanu a vorbit în exclusivitate la Sinteza Zilei despre dezvăluirile pe care le-a făcut la începutul săptămânii trecute. Una dintre cele mai urmărite vedete din România mărturiseşte că are mai multe înregistrări cu candidatul PNL și al USR PLUS la Primăria Capitalei.

Dana Budeanu a vorbit în exclusivitate la Sinteza Zilei despre înregistrarea audio pe care a lansat-o cu Nicuşor Dan.

Este vorba despre o înregistrare în care politicianul sună să facă o intervenţie pentru un interlop.

''Doresc ca publicul să înţeleagă, pentru că este foarte smart, că nu doar eu am materialele despre Nicuşor Dan. Eu cred că Dana Budeanu le-a primit ultima. Nu cred, sunt sigură, pentru că nu doresc să spun că ştiu.

Eu am primit aceste materiale care nu au fost publicate de presă

În momentul în care le-am ascultat, mi s-au părut extrem de importante. Eu nu sunt nici ipocrită, nici pură, nici exemplu de om perfect aşa cum este Nicuşor Dan şi aşa cum este USR-ul. Eu nu sunt. Eu nu cred în această mişcare. Sunt lucruri pe care eu le scriu de aproape cinci ani de zile despre această mişcare, despre cei care fac parte din această mişcare. Mi s-a părut extrem de important ca electoratul USR să ştie care este adevărul.

Domnul Nicuşor Dan a făcut trafic de influenţă dovedit!

Nu contează, reţineţi! (...) El a pus mâna pe telefon în calitate de parlamentar şi a sunat o autoritate şi a intervenit în decizia unei autorităţi. Nu există! Este trafic de influenţă definit, punct. Nu contează. Deci spune, nu domne că nu a cerut bani. Unde scrie asta în articol? Nu există. Foloase pentru tine sau altcineva. Orice fel de folos!  Este clar trafic e influență. Pentru Nicuşor Dan nu este?

Dezvălurile făcute de mine sunt 1% din ceea ce eu ştiu despre Nicuşor Dan. Ceea ce eu ştiu despre Nicuşor Dan ştie inclusiv echipa lui, ştiu şi ce din partid şi toţi cei care îl susţin'', a spus Dana Budeanu, în exclusivitate la Sinteza Zilei.

"Mai cunoaşteţi pe cineva care să ţină în teroare toţi rezvoltatori imobiliari din România? Toţi ăia care au sute de milioane de euro trebuie să ajungă la o înţelegere cu Nicuşor Dan. Nicuşor Dan stă la mese, în birouri, îl sună pe el toţi interlopii. Pentru oricine, ăştia sunt periculoşi. Nicuşor Dan stă cu toţi la masă. E şmecher rău. Ăsta e cel mai mare mafiot. Păi pe cine ai, băi băiatule, în spate dacă ţie nu ţi se întâmplă nimic? Faci trafic de influenţă pe telefon. A arestat Kovesi 100 numai pe treaba asta. Cine să fie în spatele lui Nicuşor Dan?", spune Dana Budeanu in rubrica sa Verdict Politic de pe stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE