2022-01-28 23:42

Guvern nou, GAFE noi. Ce județ vrea să promoveze ministrul Turismului

 |  19:01
Guvern nou, GAFE noi. Ce județ vrea să promoveze ministrul Turismului

Un ministru din noul Guvern s-a încurcat în judeţe. Este vorba chiar de ministrul Turismului care vrea să revoluţioneze turismul din România. Aflat la Suceava, de Ziua Bucovinei, ministrul Daniel Cadariu a inventat "judeţul Moldova".

Chiar şi aşa, oficialul este dornic să promoveze zona Bucovinei peste hotare, pentru a putea concura cu Grecia sau Bulgaria.

"În noua calitate de reprezentare, în fond, a județului Moldova... a judeţului Suceava și a regiunii Moldova în Guvernul României, voi încerca în primul și în primul rând ca prin acțiunile pe care le voi desfășura la nivel central să promovez în continuare acest ținut. 

Rămâne ca noi, eu în acest caz, să preluăm această muncă și acest efort și dacă se poate să-l ducem la nivel național, de așa manieră încât cel puțin în domeniul turismului, România să poată concura în perioada următoare măcar cu vecinii noștri de la sud, cu Bulgaria și de ce nu cu acele țări care sunt cu tradiții în turism și mă refer aici la Grecia, Italia, Spania. 

E multă muncă de depus și sper să reușesc pentru a nu face de rușine Bucovina sau județul Suceava", a declarat Daniel Constantin Cadariu, ministrul pentru IMM şi Turism, conform Antena3.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE