2024-05-09 00:04

GREU de demis! Florin Cîțu nu vrea să plece de la șefia PNL, liderii importanți pregătesc Congres

 |  21:56
GREU de demis! Florin Cîțu nu vrea să plece de la șefia PNL, liderii importanți pregătesc Congres

Se ascut săbiile în PNL. Liderii importanți ai partidului îl vor plecat pe Florin Cîțu de la șefia partidului, dar acesta refuză ferm să demisioneze.

La Vila Lac a avut loc o întâlnire între Florin Cîțu și cei patru prim-vicepreședinți ai partidului. Aceștia i-au pus liderului PNL pe masă o listă cu 44 de semnături, potrivit unor surse Antena3, semnături ale președinților de filiale județene care își doresc organizarea unui congres extraordinar pentru schimbarea președintelui Partidului Național Liberal.

Liderul PNL, Florin Cîțu, a refuzat să-și dea demisia din fruntea PNL și le-ar fi transmis acestora să convoace un congres dacă pot așa cum susțin. La ora 19.00 ar fi trebuit să înceapă o reuniune informală a liberalilor chemați de Florin Cîțu cu ocazia zilei sale de naștere, însă președintele PNL nu a ajuns.

Vineri va avea loc o ședință a BPN al PNL care va convoca Consiliul Național al partidului pentru duminică. Va începe procedura pentru organizarea congresului extraordinar în 10 aprilie, pentru alegerea unui nou președinte.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-03-31



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE