2024-04-26 08:24

George Simion, OFERTĂ inedită pentru ministrul Sănătății: ”Vrem să oferim acești bani...”

 |  21:44
George Simion, OFERTĂ inedită pentru ministrul Sănătății: ”Vrem să oferim acești bani...”

Liderul AUR, George Simion a surprins după ce a declarat că este dispus să renunțe la finanțarea de la stat pentru partidul pe care îl conduce, pentru ca banii sa fie investiți în construirea de spitale noi, informează B1 TV.

„Cum arată spitalele din România, așa arată și acest minister, în halul în care l-am văzut eu. I-am reiterat domnului Voiculescu că trebuie să-și dea demisia pentru că e o chestiune de asumare politică. Credem că în interiorul USR-PLUS s-or mai găsi și alții care să ocupe funcția de ministru al Sănătății”, a declarat George Simion, parlamentar și lider al AUR.

Chiar dacă nu îl mai vrea în fruntea ministerului, Simion i-a cerut, totuși, sprijinul lui Voiculescu.

„Am venit cu niște propuneri concrete. AUR dorește să renunțe la banii de la finanțarea partidelor politice. Sunt aproape patru milioane de euro. Vrem să oferim acești bani pentru construcția unui spital. Anul acesta se poate lucrul ăsta. I-am cerut sprijinul ministrului Vociulescu și cerem premierului Cîțu să ne acorde acest sprijin: să dea Ordonanță de Urgență cu privire la legea partidelor politice”, a mai afirmat Simion.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-31



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE