2024-04-27 02:49

George Simion, IRONIC după ce un membru AUR a fost prins cu droguri: "Nu va fi propunerea noastra pentru prim-ministru"

 |  13:18
George Simion, IRONIC după ce un membru AUR a fost prins cu droguri: "Nu va fi propunerea noastra pentru prim-ministru"

George Simion, liderul AUR, reacționează la știrea că purtătorul de cuvânt al partidului, Mircea Gheorgheosu, a fost depistat, joi, în clădirea Parlamentului, cu o cantitate mică de droguri asupra sa. Simion face trimiteri subtile la zvonurile legate de premierul Cîțu, cel care a refuzat să răspundă de două ori la o întrebare legată de droguri.

„Așteptăm desfășurarea anchetei și apoi ne vom pronunța. Cu siguranța domnul Gheorgheosu nu va fi propunerea noastra pentru prim-ministru”, a declarat George Simion.

Angajat al grupului AUR de la Senat, Mircea Gheorgheosu a fost verificat de SPP, care a anunțat poliția. Brigada de Combatere a Criminalității Organizate a fost sesizată de Secția 17 de Poliție, iar la rândul său BCCO a sesizat DIICOT.

Angajații SPP au găsit sub 0,50 de grame, deținere în vederea consumului. S-a întocmit o ordonanță de expertizare a drogului și probabil persoana în cauză va fi audiată la sediul DIICOT. Este puțin probabil ca la o asemenea cantitate dosarul penal să meargă mai departe.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-27



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE