2024-05-04 14:49

George Simion: „AUR nu va face niciodată alianță cu PSD sau PNL, partidele sistemului...”

 |  13:27
George Simion: „AUR nu va face niciodată alianță cu PSD sau PNL, partidele sistemului...”

Niciodată AUR nu va face alianţă cu Băsescu, cu Ponta, cu Tăriceanu, cu PSD şi cu PNL, niciodată AUR nu va face alianţă cu partidele sistemului, a declarat co-preşedintele partidului, George Simion, care candidează duminică pentru a ocupa funcţia de preşedinte unic al formaţiunii, informează Agerpres.

"Niciodată AUR nu va face alianţă cu Băsescu, cu Ponta, cu Tăriceanu, cu PSD şi cu PNL. Niciodată AUR nu va face alianţă cu partidele sistemului, cei care au încercat să ne întindă diferite curse crezând că suntem naivi. S-au înşelat. Nu există vreo problemă şi vreo divergenţă la nivelul conducerii AUR. Îi mulţumesc colegului meu, Claudiu Târziu, pentru că împreună am reuşit să construim o forţă politică patriotică, de esenţă conservatoare, creştină şi democrată în România. Nu aveam aşa ceva, era nevoie ca aşa ceva să apară, iar eu şi Claudiu vom fi până la capăt în această luptă", a declarat George Simion, înainte începerea congresului formaţiunii.

AUR organizează, duminică, primul Congres extraordinar pentru alegerea noii conduceri, în baza modificărilor recente ale Statutului partidului.

În prezent, formaţiunea este condusă de copreşedinţii George Simion şi Claudiu Târziu, urmând ca la Congres să fie ales un singur preşedinte.

Pentru funcţia de preşedinte al AUR s-au înscris doi candidaţi - George Simion, cu moţiunea "România bogată: creştină şi democrată" şi Dănuţ Aelenei cu moţiunea "Mai multă democraţie".

La reuniunea care se desfăşoară în Sala "Alexandru Ioan Cuza" de la Palatul Parlamentului, începând cu ora 12,00, sunt aşteptaţi 867 de delegaţi cu drept de vot, din toate filialele judeţene şi de peste hotare.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-03-27



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE