2024-04-26 18:48

Gabriela Firea iese la atac: Atâta lipsă de responsabilitate rar mi-a fost dat să întâlnesc

 |  11:16
Gabriela Firea iese la atac: Atâta lipsă de responsabilitate rar mi-a fost dat să întâlnesc

Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea a răbufnit după ce declarația halucinantă făcută de prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu. „Atâta lipsă de responsabilitate și chiar de umanitate, rar mi-a fost dat să întâlnesc”, este reacția fostul primar după ce Cojanu a declarat aseară că nu știe datele la zi despre situația epidemiei din București pentru că a fost la cumpărături.

„Prefectul PNL al Capitalei, din concediu, a anuntat aseara la un post de televiziune ca “era la cumparaturi” si nu stia numarul de infectari si nici daca Bucurestiul trebuie sa treaca in scenariu rosu cu scolile, adica toti elevii sa studieze on-line. Atata lipsa de responsabilitate si chiar de umanitate, rar mi-a fost dat sa intalnesc!

Mai aud si pe primarul ales care tot anunta o “celule de criza”. A aflat si el ca e pandemie, dupa ce in primele 3 luni a stat ascuns.

Nu a dus o paine unui varstnic sau un medicament unui suferind.

Spitalele Capitalei sunt bine pregatite inca din martie, avem stocuri de materiale sanitare si de protectie, capacitatea de testare a crescut considerabil, testam medici, profesori, elevi, farmacisti, vanzatori, curieri etc.

Fara “celula de criza”.

Fara declaratii nesabuite.

Fara concedii.

Fara cumparaturi.

Fara pauza.

#DreaptaLaCumparaturi

#HaosulDeDreapta”, scrie Gabriela Firea pe Facebook.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-19



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE