2020-12-01 01:31

Gabriela Firea, atac dur la adresa lui Nicușor Dan: După validare, să-și dea demisia

 |  11:15
Gabriela Firea, atac dur la adresa lui Nicușor Dan: După validare, să-și dea demisia

Primarul în funcție Gabriela Firea a reacționat rapid după ce Nicușor Dan a anunțat o iarnă grea pentru bucureșteni, spunând că după validare să-și dea demisia dacă nu poate manageria un oraș mare precum București.

„Dumnealui a spus, nu altcineva, că în maxim o lună de la intrarea în primărie rezolvă și problema apei calde și a căldurii. Bine, a zis că în prima zi, dar noi încercăm să fim rezonabili. Așteptăm toate aceste lucruri.

De săptămâna viitoare, când probabil va depune jurământul, până la alegerile parlamentare, așteptăm rezolvarea acestor probleme spinoase, pentru că dumnealui a spus, nu l-a forțat nimeni. Dacă va veni săptămânal să spună că eu sunt primar general, atunci să-și dea demisia.

Mesajul meu pentru Nicușor Dan este ca luni, marți, să depună jurământul, atunci când instanța va hotărî, și apoi să-și dea demisia. Apoi să se organizeze din nou alegeri locale, pentru că este clar că nu are capacitatea profesională și energia personală pentru a manageria un oraș ca Bucureștiul”, a spus Gabriela Firea la Antena3.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE