2024-04-26 14:57

Florin Cîțu, tot mai convins de BUNĂSTAREA românilor: ”Sunt salarii peste 3.000 de lei. Nu știu cât costă o pâine”

 |  16:08
Florin Cîțu, tot mai convins de BUNĂSTAREA românilor: ”Sunt salarii peste 3.000 de lei. Nu știu cât costă o pâine”

Premierul Cîțu e tot mai convins că românii o duc din ce în ce mai bine, Guvernul a creat oportunități și salariile au crescut.

Premierul Florin Cîțu a declarat, marți, că prin implementarea programului de guvernare sunt create oportunități. Acesta a precizat că rata șomajului scade de la o lună la alta, ceea ce înseamnă că tot mai mulți români își găsesc locuri de muncă. Prim-ministrul a făcut aceste declarații, întrebat cum crede că se descurcă românii cu salariul minim pe economie. Lui i s-a pus această întrebare după ce, dimineață, a vorbit despre cei 1% dintre români care au salarii nete de peste 3.000 de euro.

„Eu vă spun că am văzut ieri niște cifre foarte interesante cum mai mult de 1% dintre angajații din România au un salariu mai mare de 3.000 euro net. Cum crește ponderea celor care au salariu mai mult de 1.000 de euro. Asta arată ă mergem spre direcția pe care am vrut-o de la început, că România nu mai e o țară cu salarii mici. Avem din ce în ce mai multe salarii mari”.

Câteva ore mai târziu, un reporter l-a întrebat pe prim-ministru dacă a fost în piață în ultima vreme și știe cât costă un litru de ulei sau o pâine, aluzie la creșterile de prețuri din ultimele luni. Florin Cîțu a răspuns: „Am fost în piață, nu mănânc pâine”.

Întrebat de o jurnalistă cum crede că se descurcă românii care câștigă salariul minim pe economie, Cîțu a răspuns:

„Prin implementarea programului de guvernare și prin aceste investiții, am creat locuri de muncă. În fiecare lună vedeți că rata șomajului scade, ceea ce înseamnă că tot mai mulți oameni au locuri de muncă în România. Asta facem, creăm oportunități!”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-10

In legatura cu acest articol...

PNL, critici dure la adresa lui Clotilde Armand: Ipocrizie maximă, în sector este dezastru

Florin Cîțu, replică dură pentru Ludovic Orban, după nemulțumirile publice manifestate de acesta: Pare mai mult o declarație a PSD

Alexandru Rafila, un nou atac la adresa lui Cîțu: Cineva trebuie să răspundă dacă apar probleme în septembrie sau octombrie

Orban: "Dacă pierd alegerile PNL, îmi scriu DEMISIA..."




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE