2024-04-26 06:25

Florin Cîțu: Miniștrii USR recunosc că sunt incompetenți dacă votează moțiunea PSD. Guvernarea cu USR va fi imposibilă

 |  14:00
Florin Cîțu: Miniștrii USR recunosc că sunt incompetenți dacă votează moțiunea PSD. Guvernarea cu USR va fi imposibilă

Premierul Florin Cîțu spune că „trebuia să-i dea afară mai devreme” pe miniștrii USR, din moment ce aceștia recunosc că sunt incompetenți, așa cum arată moțiunea de cenzură depusă de PSD și pe care USR vrea să o voteze. Cîțu adaugă că, după votul de marți, „guvernarea cu USR va fi imposibilă” pentru liberali.

„Demâine,dacă treceaceastă moțiune,toatescenariilesunt pemasă. Mă voi uita la această nouă coalițiecondusă dePSD, înțeleg, coaliția PSD-USR-AUR, dacă au un plan.Eu sper că au un plan, nu doar să dea jos Guvernul și apoi să seuitecum țara rămâneîn haos. Vom vedea cepropunerevinedela această nouă majoritateși nevom faceși noi scenariul”, a spus Cîțu.

„Avem în Parlamentul României niștepartideiresponsabile,carearuncă România în haos. Un partid caredepuneo moțiunedecenzură, dar nu vrea să meargă la guvernare,un partid carespunecă votează moțiunea decenzură împotriva unui partid cu carevrea după aceea să fiela guvernareși un partidextremist carenu știenimeni cevrea”, a adăugatel.

„PNL va fi întotdeauna responsabil, toatescenariilesunt pemasă, după decizia demâine,mai puțin cea dea colabora cu USR. După decizia demâine,guvernarea cu USR va fi imposibilă pentru PNL.

Vreau șieu să văd mâine,în Parlament, pentru că în moțiunesespunefoarteclar: incompetent ministrul Sănătății, incompetent ministrul Investițiilor, incompetent ministrul Transporturilor, incompetent ministrulEconomiei. Dar USR, carea avut acesteportofolii, spune:da, aredreptatePSD. Drulă va vota împotriva lui Drulă.Esteo premieră în România. Ceîmi spunemie ecă am fost foarteindulgent și că trebuia să-i dau afară mai devremepeacești oameni, dacăei înșiși spun că au fost incompetenți și votează pentru această moțiune”, a mai spus premierul.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-10-04



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE