2024-05-04 22:41

Florin Cîțu face opoziție în interiorul Coaliției: ”PSD își schimbă părul, dar năravul ba!”

 |  23:04
Florin Cîțu face opoziție în interiorul Coaliției: ”PSD își schimbă părul, dar năravul ba!”

O voce din ce în ce mai critică la deciziile Coaliției, Florin Cîțu îl ironizează pe președintele PSD, Marcel Ciolacu, acuzându-l că nu are expertiză să vorbească despre economie, iar partidul său nu vrea decât să impoziteze sectorul privat.

„Eu nu aș comenta ce spune Marcel Ciolacu despre economie. Nu are nici expertiză, n-are nici experiență. Nu are niciun fel de atribuții care să ne facă pe noi, românii, să ascultăm o pledoarie despre fiscalitate din partea președintelui PSD”, a declarat Florin Cîțu, la Euronews România. El a reamintit că alți doi foști președinți PSD au vorbit de taxe: Victor Ponta, care spunea că trebuie să crească acciza la carburanți pentru a face autostrăzi, și Liviu Dragnea, care propunea tot o taxă de solidaritate.

„PSD își schimbă părul, dar năravul ba. Nu contează că PSD este condus de Ponta, Dragnea sau Ciolacu. Au același obiectiv: acela de a suprataxa sectorul privat”, a declarat Florin Cîțu pentru Euronews.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, declarase, marţi, că sunt în jur de 320 de mari companii în România cu cifra de afaceri peste 100 de milioane de euro, iar acestea plătesc în medie cam 0,8% impozit pe profit, mai puţin decât plătesc microîntreprinderile.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-06-14

In legatura cu acest articol...

PNL dă peste nas colegilor de coaliție. Motivul disputei: SUPRATAXA pentru companii

Marcel Ciolacu nu vrea reducerea TVA la carburant: ”Cei de la Consiliul Concurenţei ce fac?”




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE