2024-04-26 20:25

Florin Cîțu acuză: ”Politicienii care nu fac aceste reforme FURĂ acești bani din buzunarele românilor”

 |  23:08
Florin Cîțu acuză: ”Politicienii care nu fac aceste reforme FURĂ acești bani din buzunarele românilor”

Senatorul PNL Florin Cîțu a declarat că unii politicieni nu vor să facă reformele din PNRR, deși sunt atât de necesare României, de teamă să nu piardă din susținerea propriului electorat. El a mai acuzat că unii politicieni sunt atât de deciși să nu facă aceste reforme chiar dacă asta ar însemna ca țara să nu mai beneficieze de cele 30 de miliarde de euro din Plan.

„România azi, cu un PNRR de 30 de miliarde de euro, nu poate să facă niște reforme pe care le-a amânat de 30 de ani. Dacă nici atunci când ai 30 de miliarde de euro… Asta trebuie să înțeleagă românii: politicienii care nu fac aceste reforme fură acești bani din buzunarele românilor. Sunt 30 de miliarde de euro pe care românii nu le mai văd.

Nu am avut niciodată șansa asta în istorie, să avem granturi, să ne dea cineva 15 miliarde de euro gratis numai să facem niște amărâte de reforme pe care le-am amânat de 30 de ani.

Clasa politică din România e responsabilă dacă nu primim acești bani, cei care trebuie să facă aceste reforme să le facă”, a declarat fostul premier pentru B1tv.

El a mai spus că unii politicieni nu vor să facă reformele atât de utile întregii Românii deoarece se tem să nu piardă din propriul electorat:

„Avem politicieni în România pe care-i interesează mai mult scorul personal, cum dau în fața propriilor alegători, decât bunăstarea întregii Românii. Politicienii care fug de reforme fug pentru că știu că reformele pot însemna și să pierzi puțin capital electoral. Dar asta e! Nu avem oameni de stat, doar oameni puși acolo…”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-16

In legatura cu acest articol...

Premierul Ciucă trage un semnal de ALARMĂ: ”E inacceptabil ca o țară ca România să IMPORTE produse alimentare”




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE