2024-04-27 03:09

Florin Cîțu a RĂBUFNIT la adresa PSD: ”Lucrează cu AUR pentru moțiune. Aici s-a ajuns!”

 |  22:19
Florin Cîțu a RĂBUFNIT la adresa PSD: ”Lucrează cu AUR pentru moțiune. Aici s-a ajuns!”

Premierul Florin Cîțu a ținut să remarce apropierea PSD de AUR în Parlamentul României. Șeful Guvernului a subliniat că social-democrații au ajuns să ceară ajutor la aleșii Alianței pentru Unirea Românilor pentru a trece moțiunea de cenzură.

Întrebat dacă are vreo emoție legată de moțiunea de cenzură, Florin Cîțu a răspuns: „PSD am văzut că lucrează cu AUR. Era momentul să-și arate care sunt partenerii. AUR și PSD fac coaliție în sfârșit în Parlamenul României. Deci PSD arată că e lângă AUR în Parlament. Deși până acum au spus că nu au nimic în comun cu AUR, se pare că au multe în comun și am auzit chiar pe președintele PSD cerând ajutorul - vă dați seama? - de la AUR pentru o moțiune de cenzură. Aici s-a ajuns!”, a declarat premierul Florin Cîțu pentru B1 TV.

Miercuri, la dezbaterea din Parlament pe tema Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că social-democrații vor depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu pe 14 iunie.

Ulterior, Ciolacu a precizat: „O să începem să lucrăm la text, o să trimitem textul şi la parlamentarii neafiliaţi, mai e şi grupul AUR şi o să le trimitem textul, poate au şi ei adăugiri la text, pentru că au anunţat deja că vor vota o eventuală moţiune de cenzură depusă în Parlament”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-05-27



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE