2023-03-24 04:51

Florin Cîțu i-a nominalizat pe cei șase liberali care pot fi candidați la funcţia de preşedinte al României

 |  12:57
Florin Cîțu i-a nominalizat pe cei șase liberali care pot fi candidați la funcţia de preşedinte al României

Fostul preşedinte al PNL, Florin Cîţu, afirmă că partidul are numeroşi lideri care pot fi candidaţi pentru funcţia de preşedinte al României, el nominalizându-i, printre alţii, pe succesorul său Nicolae Ciucă, dar şi pe Emil Boc, Ilie Bolojan, Gheorghe Flutur, Rareş Bogdan sau Dan Motreanu.

„Evident, Nicolae Ciucă, ca preşedinte al partidului imediat poate să meargă acolo (să candideze pentru Palatul Cotroceni - n.r.). Ilie Bolojan, Emil Boc, Rareş Bogdan, Gheorghe Flutur. Dan Motreanu, este un alt liberal pe care aş vrea să-l văd mai mult în spaţiul public, este un liberal adevărat, poate să candideze”, a afirmat Florin Cîţu sâmbătă, la Prima Tv, în emisiunea Insider Politic, întrebat care ar fi, în opnia sa, liberalii care ar putea candida pentru funcţia de preşedinte al României la alegerile viitoare.

În ceea ce-l priveşte, fostul șef al PNL spune că rămâne în partid şi pledează pentru o unire a forţelor de dreapta. „Da, rămân în PNL. Ideea este să face noi dreapta, să ne unim toţi pe dreapta, asta este important. Şi v spun că dacă ne unim pe dreapta toţi – şi asta o să fie, zic eu, în 2024 – vom câştiga România şi avem nevoie să câştigăm serios în 2024 România pe dreapta”, mai susţine Cîţu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE