2024-05-16 20:06

Emil Boc caracterizează alianța PNL-PSD: ”Este cea mai PROASTĂ formă de guvernare!”

 |  22:49
Emil Boc caracterizează alianța PNL-PSD: ”Este cea mai PROASTĂ formă de guvernare!”

Primarul liberal al municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, actual președinte al Asociaţiei Municipiilor din România (AMR), a vorbit despre alianța PNL cu PSD și despre învestirea unui astfel de guvern de coaliție cu social-democrații.

Emil Boc a declarat joi, la un post local de radio, că noul Guvern va fi învestit până la Ziua Națională de 1 Decembrie. în același timp, edilul a criticat alianța PNL cu PSD, pe care o consideră ultima variantă înainte de anticipate.

"Eu spun că vom avea (guvern - n.red.) cu mult înainte de Ziua Națională. Cred că săptămâna viitoare vom avea guvern. Este cea mai proastă formă de guvernare, PNL-PSD-UDMR. Ajungem la ultima variantă înainte de anticipate. Nu este o alianță naturală așa cum era cealaltă alianță naturală PNL-USR. Această alianță este necesară pentru soarta românilor, să putem gestiona România.

Nu se poartă negocieri cu USR în acest moment. Acum este nevoie de o guvernare contractuală. Fiecare trebuie să își păstreze valorile mari în care crede. Trebuie să avem guvern care să poată deveni operațional”, a declarat Emil Boc, la Napoca FM, potrivit Realitatea PLUS.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-18



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE