2024-04-26 11:24

DSU nu lasă PSD să-și prezinte programul de guvernare: “Congres PNL cu 5.000 de persoane s-a putut”

 |  13:26
DSU nu lasă PSD să-și prezinte programul de guvernare: “Congres PNL cu 5.000 de persoane s-a putut”

Partidul Social Democrat renunţă la evenimentul de prezentare a programului de guvernare deoarece nu a primit avizul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, însă aminteşte că aceeași instituţie a permis desfăşurarea în tomană a unui congres PNL la care au participat 5.000 de persoane.

"Congres cu 5.000 de persoane s-a putut, prezentarea programului de guvernare al PSD, cu 20 de oameni în sală, nu a primit avizul DSU! PSD respectă legea şi renunţă să facă acest eveniment. Românii vor afla de la fiecare ministru PSD care sunt priorităţile noastre la guvernare!", se arată într-un text postat, miercuri, pe pagina de Facebook a PSD.

În luna septembrie, Poliţia Capitalei a sancţionat firma de pază de la Congresul PNL cu o amendă de 5.000 de lei, pentru că avea obligaţia, conform contractului încheiat cu organizatorii, să înştiinţeze de urgenţă cu privire la nereguli: nerespectarea distanţei fizice şi nepurtarea corespunzătoare a măştii de protecţie. De asemenea, organizatorii au primit amenda maximă - 10.000 de lei.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-24



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE