2024-05-06 13:20

Dispută în Coaliție pe tema PENSIILOR. Ce anunță premierul Ciucă

 |  23:03
Dispută în Coaliție pe tema PENSIILOR. Ce anunță premierul Ciucă

După ce mai mulți lideri din partidele de Coaliție au aruncat în spațiul public mai multe cifre pentru creșterea pensiilor, premierul Nicolae Ciucă rămâne rezervat și anunță că totul se va lămuri doar cu bugetul pe masă.

Prim-ministrul a fost întrebat, în calitate de preşedinte al PNL, cu cât ar trebui să crească pensiile, pornind de la declaraţiile recente pe acest subiect făcute Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte al liberalilor, conform cărora pensiile ar trebui majorate cu 16%, iar dacă ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, nu găseşte o soluţie în acest sens ar trebui să plece acasă.

„Indiferent de partidul al cărui lider suntem, avem totuşi responsabilitate faţă de cetăţeni să le comunicăm de fiecare dată adevărul, onest şi în funcţie de posibilităţile pe care Guvernul le are. Ceea ce aţi menţionat dumneavoastră a fost probabil o dispută între doi oameni politici. La nivelul Guvernului vă pot spune că nu vom avea astfel de enunţuri până în momentul în care nu vom avea pe masă cifrele.

Vedem care este proiectul de buget pentru anul 2023 şi aşa cum am făcut în anul 2022 când am adoptat două pachete de măsuri pentru a sprijini cetăţenii României, tot la fel vom face şi de aici înainte, inclusiv pentru anul 2023. În funcţie de decizia pe care o vom lua în coaliţie, vă rog să aveţi încredere că o vom comunica", a răspuns Nicolae Ciucă.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-09-07

In legatura cu acest articol...

Cum se vor acorda BURSELE pentru elevi din acest an școlar

Premierul Ciucă liniștește românii: ”Nu s-au luat decizii prin care să putem REDUCE consumul”

Statul oferă sprijin financiar pentru FERTILIZAREA in vitro. Ce sumă se acordă

Președintele Iohannis, ÎNDEMN pentru români: ”Unde se poate face economie este înţelept, bine şi corect să se facă”




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE