2024-05-18 22:59

Decizii radicale din PSD: Patru parlamentari au fost EXCLUȘI din partid

 |  18:46
Decizii radicale din PSD: Patru parlamentari au fost EXCLUȘI din partid

Patru parlamentari PSD au fost excluși din partid pentru că nu au luat parte la dezbaterea și votul pe moțiunea de cenzură depusă de social-democrați împotriva Guvernului Orban, conform unor surse Observator.

La ședința PSD au fost excluși senatoarea Roxana Pațurcă și deputații Cătălin Rădulescu, Adrian Todor și Dan Ciocan. Deși a absentat și ea la dezbaterea moțiunii, pentru un motiv similar cu cel invocat de Adrian Todor, Carmen Dan a fost iertată de liderii partidului.

Potrivit surselor citate, PSD a votat excluderea celor patru. Doar trei voturi au fost contra excluderilor, printre care ale lui Dumitru Buzatu și Ionel Arsene, care fac parte din tabăra anti-Ciolacu.

Alfred Simonis, lider de grup la Camera Deputaților, a confirmat informațiile Observator și excluderea celor patru parlamentari care au lipsit la moțiunea de cenzură.

În cazul lui Carmen Dan, Simonis a declarat că va fi făcută o evaluare mai amplă „pentru că este o situație medicală complicată”.

Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului ar fi trebuit să dezbată și să voteze luni moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban, iniţiată de 205 senatori şi deputaţi. Din lipsă de cvorum, moțiunea de cenzură nici măcar nu a mai fost dezbătută, liderul PSD, Marcel Ciolacu, amenințând cu excluderea din partid parlamentarii care nu au fost prezenți în Plen.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-01

In legatura cu acest articol...

ULTIMA ORĂ: Șeful Poliției Române și-a dat DEMISIA

NEMULȚUMIRI în PSD: Șerban Nicolae își dă demisia de la conducerea Comisiei Juridice din Senat

ALERTĂ ANM: Cod galben de vijelii și grindină în 16 județe




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE