2020-11-25 04:08

Decebal Făgădău a luat decizia extremă: “Demisionez din PSD”

 |  14:25
Decebal Făgădău a luat decizia extremă: “Demisionez din PSD”

Primarul în funcţie al municipiului Constanţa şi preşedintele executiv al PSD Constanţa, Decebal Făgădău, şi-a anunţat demisia din partid. Anunțul vine la scurt timp după ce edilul a fost trimis în judecată de DNA pentru abuz în serviciu.

Făgădău a anunţat pe pagina sa de Facebook că a aflat din presă că a fost trimis în judecată de DNA pentru o faptă de care nu se face vinovat. “Astăzi am aflat din presă că DNA m-a trimis în judecată într-un dosar în care sunt acuzat de o faptă pentru care nu mă fac vinovat. Am primit vestea în timp ce îmi completam dosarul de candidat pentru un loc eligibil în Parlamentul României.  Am fost, sunt şi voi fi un om corect şi demn, indiferent de circumstanţe. Şi nu voi accepta să le fac rău celor din jurul meu sau să ies cu capul plecat! Demisionez din Partidul Social Democrat”, a anunţat Decebal Făgădău.

DNA a transmis miercuri, printr-un comunicat de presă, că Decebal Făgădău a fost trimis în judecată pentru o abuz în serviciu, o fapta care ar fi fost comisă pe vremea când era viceprimar al municipiului Constanţa. În acelaşi dosar au mai fost trimişi în judecată fostul edil Radu Mazăre dar şi foşti sau actuali angajaţi din Primăria Constanţa.

Decebal Făgădău a fost primar al Constanţei între 2016 – 2020. El pierdut alegerile din 27 septembrie în faţa candidatului PNL Vergil Chiţac, scrie News.ro. Decebal Făgădău ocupa şi funcţia de preşedinte executiv al PSD Constanţa, fiind numărul 2 din această organizaţie. El intenţiona să candideze la alegerile parlamentare din acest an.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-21

In legatura cu acest articol...

Radu Mazăre și Decebal Făgădău, trimiși în judecată de DNA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE