2024-04-26 12:42

Dan Vîlceanu: Dacă păcatul meu politic este că am fost într-o organizație de tineret a PSD, atunci fie, îl duc așa cum e

 |  09:59
Dan Vîlceanu: Dacă păcatul meu politic este că am fost într-o organizație de tineret a PSD, atunci fie, îl duc așa cum e

Noul ministru liberal al Finanțelor, Dan Vîlceanu, impus de către premierul Florin Cîțu, a avut joi, la preluarea mandatului, un mesaj pentru "toți sfinții și îngerii din politica românească", după criticile că înainte de PNL a trecut și prin PSD, conducând chiar filiala Gorj a organizației de tineret: "Dacă acesta este păcatul meu politic, atunci fie, îl duc așa cum e”.

Așteptat de jurnaliști la sosirea la Ministerul Finanțelor, în prima sa zi de ministru, Vîlceanu a vorbit despre afacerile familiei sale, susținând că, "în politică, acuzațiile se fac și fără fundament, de multe ori”. El a ținut să "clarifice" că firma familiei sale a fost înființată în 1997, când el avea 18 ani, astfel că nu se justifică acuzațiile că și-ar folosi părinții paravan pentru afaceri.

Vîlceanu le-a răspuns și celor care îl critică pentru legăturile sale cu PSD, la începutul carierei. Mai exact, el și-a început cariera politică la PSD, fiind președinte al tineretului Social Democrat Gorj din 2006 până în 2009.

„Am văzut în această perioadă toți sfinții și îngerii din politica românească, că au sărit să critice acest lucru. Am fost într-o organizație de tineret, în urmă cu mai bine de 10 ani, lucru pe care nu l-am ascuns niciodată și, din contră, îl găsiți pe site-ul Parlamentului, al Camerei Deputaților, în CV-ul pe care l-am depus acolo.

Dacă acesta este păcatul meu politic, atunci fie, îl duc așa cum e”, a spus Vîlceanu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-19



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE