2024-05-07 18:17

Dan Tudorache cere anularea alegerilor în Capitală și repetarea votului: Rezultatul a fost viciat

 |  09:35
Dan Tudorache cere anularea alegerilor în Capitală și repetarea votului: Rezultatul a fost viciat

Dan TUdorache, primarul în funcție al Sectorului 1, cere anularea scrutinului din Capitală și repetarea lui, susținând că rezultatele au fost viciate de neregulile multiple descoperite în ultimele zile.

"Ce renumarare? Hai, e bataie de joc. Da, reluarea alegerilor (e singura solutie). Ce sa ma renumar? Ce au facut ei afara? Reprezentantul meu nu stia, mi-a spus ca a vazut acele imagini aseara la TV. Pentru fiecare renumarare trebuie sa fie o decizie e biroului, nu exista o solicitare, deci reprezentatanti partidelor nu stiau.

Doar BEC poate decide repetarea alegerilor. Avand astfel de imagini, trebuia sa depui dovezi intr-un anumit termen, dar daca noi am descoperit acum ce s-a intamplat? O sa fac in cursul zilei de azi solicitare la BEC, să ceară anularea alegerilor în București. Dacă la un sector s-a întâmplat așa ceva, trebuie să se repete alegerile pentru că e clar că alegerile de la Primăria Capitalei au fost fraudate.

Poliția a început ancheta. Mi-au ridicat hardul. Vreau să văd cine a dat ordin să se acopere acele camere cu hârtie, cine a dat ordin, intenționau să fraudeze? Votul a fost viciat. Ați văzut cum au intrat în acea cameră și au scos sacul de acolo. Nu aveau voie să facă asta, chiar dacă era procurorul", a declarat Daniel Tudorache.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-01



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE