2024-05-19 14:12

Dan Barna, ironii la adresa negocierilor dintre PSD și PNL: ”Un BAMBILICI pe premieri”

 |  19:34
Dan Barna, ironii la adresa negocierilor dintre PSD și PNL: ”Un BAMBILICI pe premieri”

Vicepreședintele USR, Dan Barna, consideră că numirea lui Florin Cîțu în fruntea unui guvern de coaliție PNL-PSD ar fi o „umilire de foarte bună calitate” pentru social-democrați, care au dărâmat prin moțiune de cenzură guvernul condus de actualul lider liberal.

Întrebat luni, la Digi24, cine crede că va fi premierul, Florin Cîțu sau Marcel Ciolacu, în condițiile în care se vorbește și despre posibilitatea unor premieri prin rotație, Dan Barna a răspuns:  „Aici n-au apărut dezvoltări suplimentare, în acest bambilici pe premieri pe care îl joacă PSD și PNL. Eu aș paria că niciunul dintre cele două nume pe care le-ați menționat nu va fi premier, cel puțin acum, la prima extragere, dar acesta este un pariu în nume personal, n-am informații într-o direcție sau cealaltă. Ar fi însă o umilire de foarte bună calitate pentru PSD ca Florin Cîțu să fie premierul acestui cabinet”.

Întrebat despre celălalt scenariu, ca președintele să numească un premier de la PSD, Dan Barna a spus că „președintele României își dorește guvernul său, îl construiește acum împreună cu PSD. Este o performanță de care cred că președintele este în sfârșit mulțumit după eforturile de a menține coaliția din care USR a făcut parte, vom vedea care va fi opinia domniei sale în ceea ce privește premierul”, a declarat vicepreședintele USR, fost vicepremier în guvernul de coaliție PNL-USR.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-15



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE