2022-01-23 02:48

Ciprian Ciucu, luat la mișto de Brigada Rutieră. Primarul Sectorului 6 amenință că va face plângere penală

 |  12:00
Ciprian Ciucu, luat la mișto de Brigada Rutieră. Primarul Sectorului 6 amenință că va face plângere penală

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunţat că va face o plângere administrativă după ce a semnalat Brigăzii Rutiere din București, duminică seara, o cursă ilegală de mașini, care se desfășura în zona Pieței Victoriei- Bd. Aviatorilor, dar a fost luat “la mişto”.

Edilul a sunat să anunţe cursa cu „motoare turate la maxim, viteze foarte mari de peste 150 km”, însă ofițerul de serviciu i-a închis telefonul în nas, pe motiv că primarul nu are radar.

„Absolut rușinos serviciul Brigăzii Rutiere din București!

Chiar dacă sunt primar, dacă e vreo neregulă în orașul acesta si chiar dacă nu este în Sectorul 6, mi se pare normal să umblu cu papucii de cetățean și să semnalez când ceva nu este în regulă. Sun la telefonul de serviciu, nu direct la ministru.

În această seară am decis să ies la plimbare in Centrul orașului cu familia, apoi am luat-o pe jos, pe lângă Guvern și am ajuns pe Bd. Aviatorilor unde tocmai se desfășura o cursă de mașini (categoria Lamborghini) în toată regula. Motoare turate la maxim, viteze foarte mari de peste 150 km.

Moment în care, na, zic să sun la Brigada Rutieră București să le spun oamenilor să știe, am zis ca ajut.

Rezultatul a fosr că ofițerul de serviciu, pe care l-am deranjat de Paște, a fost să mă ia la mișto. Că de unde stiu eu că mergea cu viteză, că ce, am radar…? Și mi-a închis telefonul în nas.

Două chestiuni:

(1) marți voi face o plângere administrativă, sper să aibă înregistrarea.

(2) dacă vreodată întâlniți astfel de atitudini la Poliția Locală a Sectorului 6, vreau să știu” a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-05-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE