2022-12-05 00:35

CIOLACU spune că nu îi pare rău că PSD a intrat în coaliție cu PNL, dar că fiecare partid trebuie să își apere valorile

 |  14:11
CIOLACU spune că nu îi pare rău că PSD a intrat în coaliție cu PNL, dar că fiecare partid trebuie să își apere valorile

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că PSD este partidul care a venit, în coaliţie, cu „cele mai bune programe pentru IMM-uri şi pentru capitalul românesc, cu cele mai bune soluţii şi scheme de ajutor”. „Nu ştiu acum dacă acel impozit unic mai reprezintă şi progresul, dar sunt ferm convins că împreună vom găsit soluţiile cele mai bune”, a afirmat liderul PSD, potrivit News.ro.

„Astăzi este Ziua Internaţională a persoanelor vârstnice. De multe ori mi s-a spus: dom-le, m-am săturat de PSD-iştii ăştia, vin mereu numai cu măririle de pensii. Este foarte adevărat!  Ăsta este rolul unui partid social democrat, în primul rând să aibă grijă de persoanele vulnerabile. Dar este de asemeni şi o mare minciună. Nu am intrat la guvernare până când nu am negociat pachetul social şi era corect să facem acest lucru şi o spun fără să arunc săgeţi sau să deranjez pe cineva: după doi ani de guvernare de dreapta ştim cu toţii unde se ajunsese. Tot PSD în schimb, a venit cu cele mai bune programe pentru IMM-uri şi pentru capitalul românesc, cu cele mai bune soluţii şi scheme de ajutor pe urmă aprobate şi de Comisia Europeană”, a afirmat Marcel Ciolacu în discursul ţinut sâmbătă la conferinţa de alegeri a organizaţiei judeţene Bistriţa Năsăud. 

Acesta a amintit că „este pentru prima oară când pachetul economic a însemnat mai mult decât pachetul social”. 

„Tot noi am venit acum cu propunerea în coaliţie să mărim salariul minim pe economie la 3000 de lei. Este un lucru normal să mărim pensiile. Anormal a fost să ne batem joc de munca părinţilor noştri, să fim mândri de ce avem în energie şi ce au construit părinţii noştri în energie dar sp venim cu o liberalizare haotică şi imbecilă, într-un moment în care toată Europa se pregătea de altceva”, a mai afirmat Ciolacu. 

El a subliniat că nu îi „pare rău” că a intrat în coaliţie alături de PNL, considerând că „a procedat corect”, arătând că PSD nu va renunţa la valorile sale, precum echitatea socială, „cum şi celelalte partide din coaliţie trebuie să-şi păzească valorile lor”. 

„Nu ştiu acuma dacă acel impozit unic mai reprezintă şi progresul, dar sunt ferm convins că împreună vom găsi soluţiile cele mai bune. Nu avem altă variantă în acest moment în România pentru a crea o stabilitate politică, decât această alianţă, cel puţin până în anul 2024”, a adăugat liderul social-democrat.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-10-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE