2024-05-06 05:55

Ciolacu: "Cîțu trebuie să plece. Înlocuirea lui cu Orban sau cu Barna nu ar rezolva decât împărţirea ciolanului pentru actuala Coaliţie"

 |  23:51
Ciolacu: "Cîțu trebuie să plece. Înlocuirea lui cu Orban sau cu Barna nu ar rezolva decât împărţirea ciolanului pentru actuala Coaliţie"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că alianţa USR-AUR trebuie să propună o soluţie pentru rezolvarea crizei politice. "Cîțu trebuie să plece. Înlocuirea lui cu Orban sau cu Barna nu ar rezolva decât împărţirea ciolanului pentru actuala Coaliţie", consideră el.

"Cîţu trebuie să plece! Dar, odată cu el, trebuie să plece şi Barna, şi Ghinea, şi Năsui! Şi ei au guvernat România în ultimul an de zile! Deşi acum nu mai recunosc asta, în moţiunea depusă uitând să-şi menţioneze propria activitate dezastruoasă!", a scris Marcel Ciolacu într-o postare pe Facebook.

El adaugă că "alianţa USR-AUR trebuie să propună o soluţie pentru rezolvarea crizei politice": "Înlocuirea lui Cîţu cu Orban sau cu Barna nu ar rezolva decât împărţirea ciolanului pentru actuala Coaliţie, dar nu ar rezolva problemele românilor: sărăcia şi creşterea preţurilor la alimente, medicamente şi utilităţi", consideră el.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-04

In legatura cu acest articol...

USR PLUS depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului din care fac parte

UDMR pune piciorul în prag: Este exclusă orice modificare a structurii guvernamentale

Ce i-a transmis Florin Cîțu preşedintelui Klaus Iohannis

Reacția USR PLUS, după aprobarea programului Anghel Saligny: "A călcat în picioare justiţia"

Guvernul a aprobat Programul Național de Investiții "Anghel Saligny"




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE