2024-05-17 02:54

Cine va fi noul premier al României? Marcel Ciolacu anunță: Avem un prim-ministru asupra căruia am căzut de acord

 |  10:47
Cine va fi noul premier al României? Marcel Ciolacu anunță: Avem un prim-ministru asupra căruia am căzut de acord

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că săptămâna viitoare vom avea un nou Guvern. Ciolacu a spus că rectificarea bugetară va fi prioritatea noului Guvern, pentru a rezolva problemele de la sănătate.

”Suntem foarte avansați cu programul de guvernare, mai avem doar pe zona fiscală de finalizat.

Săptămâna viitoare vom avea Guvern. Îmi mențin părerea și repet ceea de am spus și ieri: săptămâna viitoare vom avea Guvern, iar rectificarea bugetară este o prioritate pentru noi, pentru a rezolva problemele de la sănatate. ”, a spus Marcel Ciolacu.

Cu privire la declarațiile lui Florin Cîțu, potrivit cărora Marcel Ciolacu a refuzat propunerea ca Alexandru Rafila să fie viitorul premier, preeșdintele social-democraților are o altă variantă asupra discuției:

„Îi lămuresc pe colegii mei ca dl Rafila să fie prim-ministru. Repet, dacă dl Cîțu mi-a făcut această propunere, îl anunț că sunt de acord. Am auzit în spațiul public că domnul prim ministru demis mi l-a propus pe dl Rafila. Sunt total de acord. Vă repet, dl Cîțu a spus în spațiul public că mi l-a propus pe dl Rafila și că l-am refuzat. Îl anunț că eu nu refuz această propunere. Înseamnă că avem un prim ministru asupra căruia am picat de acord”, a spus Ciolacu, la sediul PSD.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-18



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE